söndag 10 april 2011

Cellulitmassage, på min ära!

Det enda jag längtar efter nu är påsken så att jag kan få kräla runt i rabatterna och rensa och plantera.

Strandkrassning skall snart planteras och kanta denna skönhet.


Nej vänta, en sak till. Jag är även mycket nyfiken på en liten kur jag köpte på Groupon i veckan från den här lilla rörelsen.
Ekologisk cellulitmassage.
Yes, you heard me.

Det är ett faktum att min tidigare så uppnosiga ändalykt har givit upp ett par grader med åren. Den är inte lika spänstig längre och dessutom har den j*veln oförskämdheten att vara helt ojämn i skinnet när man spänner skinkhalvorna! Celluliter alltså.

Jag tänker jädrarimej inte huka i vassen i år och då ingår även att våga vända ryggen mot stranden och alltså avslöja skinkstackarnas kondition för strandraggarna. Då krävs en kur med ett antal omgångar ekologisk bakmassage. Närmare bestämt tre omgångar.

(Finner inte riktigt värdigheten i det så nej, det blir inga före- och efterbilder. Men jag ska så klart rapportera!)Hade lika gärna kunnat heta Willy Wonka.

För övrigt skall vi testa glass ur GI-perspektiv på jobbet nästa vecka. Hela GI-boxen-frysen är smockad med glarre... så jag klämde en miniversion av den här i fredags. Det var så jävla gott ('schäkta) att jag inte skämdes inför mitt sockerförbud ens en mikrosekund. Nops sir'eeeeee.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag gick också på cellulitmassagen. Hur gick det för dig? Vad tycker du? Får vi höra resultatet?

    SvaraRadera